Hier vind je antwoorden op onze meest gestelde vragen. Ontbreekt jouw vraag? Mail deze dan naar info@loyecosmetics.com. Dan helpen we je zo snel mogelijk! Hier vind je antwoorden op onze meest gestelde vragen. Ontbreekt jouw vraag? Mail deze dan naar info@loyecosmetics.com. Dan helpen we je zo snel mogelijk!
Tuurlijk, wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag gaat met onze producten. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een training bij ons in te plannen, helemaal vrijblijvend! Tijdens de training die gegeven wordt in de vorm van een leerzame workshop leer je alle ins en outs over onze producten, het kiezen van de juiste kleuren en natuurlijk hoe je deze het beste kunt verkopen. Het leukste is het als je voor deze training een model meeneemt. Tuurlijk, wij vinden het belangrijk dat je goed voorbereid aan de slag gaat met onze producten. Wij bieden daarom de mogelijkheid om een training bij ons in te plannen, helemaal vrijblijvend! Tijdens de training die gegeven wordt in de vorm van een leerzame workshop leer je alle ins en outs over onze producten, het kiezen van de juiste kleuren en natuurlijk hoe je deze het beste kunt verkopen. Het leukste is het als je voor deze training een model meeneemt.
Je kunt bij ons inkopen vanaf €50,- verder zijn er geen verplichtingen aan verbonden. Je kunt bij ons inkopen vanaf €50,- verder zijn er geen verplichtingen aan verbonden.
De verzendkosten voor bestellingen onder de €300,- exclusief BTW bedragen €6,95 hierboven is het gratis. De verzendkosten voor bestellingen onder de €300,- exclusief BTW bedragen €6,95 hierboven is het gratis.
Bestel je op een werkdag voor 15:00 dan wordt het dezelfde dag verzonden. Bestel je op vrijdag of in het weekend dan zal de levering op dinsdag plaatsvinden. Bestel je op een werkdag voor 15:00 dan wordt het dezelfde dag verzonden. Bestel je op vrijdag of in het weekend dan zal de levering op dinsdag plaatsvinden.
Zeker, voor elk product is er een kleine, flexibele display die je helemaal naar eigen wens in kunt richten. Vind je het fijn om wat kleuradvies in te winnen en samen met ons te kijken naar het beste assortiment voor jouw doelgroep. Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag. Zeker, voor elk product is er een kleine, flexibele display die je helemaal naar eigen wens in kunt richten. Vind je het fijn om wat kleuradvies in te winnen en samen met ons te kijken naar het beste assortiment voor jouw doelgroep. Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.